Hoiva­rakentaminen

Näin pääset alkuun

Aluksi kartoitamme yhdessä tulevan toimitilan suunniteltu toiminta sekä rakennuksen koko. Yksilöllisten toiveittesi lisäksi suunnittelussa otetaan luonnollisesti huomioon lakisääteiset vaatimukset.
Kun alustavat suunnitelmat on saatu valmiiksi, päästään arvioimaan rakentamisen hinta. Hinnan selvittyä päästään arvioimaan rakennuksen tuleva vuokrataso.

Avaimet käteen- palvelu

Toteutamme uudet toimitilat alusta loppuun avaimet käteen- periaatteella. Suunnittelemme rakennuksen arkkitehdin kanssa, haemme rakennusluvan ja rakennutamme kohteen pihaa myöten valmiiksi asti. Rakennuksen valmistuttua luovutamme avaimet Sinulle ja pääset oman liiketoimintasi pariin uusissa tiloissa.

Oma Päiväkoti / Hoivakoti on palvelukonsepti, jossa me järjestämme päivä- ja hoivakotiyrittäjille uudet kyseiseen toimintaan suunnitellut toimitilat – jopa haluamaltasi alueelta.

Mahdollisuus hyvään palveluun

Yhteiskunnassa tapahtuvat muutokset voivat olla myös mahdollisuus. Perheelliset haluavat lapsensa päiväkotiin mahdollisimman lähelle, jotta kiireinen arki olisi sujuvampaa. Ikääntyvä väestö tarvitsee uusia hoivakoteja, jotka olisivat niin ikään lähellä perheenjäseniä.

Kodikasta ja turvallista

Laitoshoito ja kolkot laitokset eivät vastaa nykyihmisen käsitystä hoivapalveluista ja -tiloista. Kodikas, turvallinen ja ennen kaikkea paikallinen päivä- ja hoivakoti on jokaisen toive. Uudet, nykyaikaiset ja ajan vaatimukset täyttävät tilat ovat terveelliset ja mukavat asua ja työskennellä.

Ennustettavuus

Sekä yrittäjää, henkilökuntaa että palvelun ostajaa helpottaa hyvä ja valmis ympäristö, jonka toimintakelpoisuus ei ole katkolla lyhyiden vuokrasopimusten tai tulevien remonttihuolien vuoksi.

Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi

Omassa Päivä- ja Hoivakodissa me hankimme tontin, rakennusluvat, suunnittelemme rakennuksen ja pihan, huollamme ja tarvittaessa korjaamme kiinteistöä. Näin voit keskittyä omaan liiketoimintaan ja päivittäiseen työhön.

Ole meihin yhteydessä ja rakennetaan teille unelmienne päivä-/hoivakoti.