CLEAMIXdesinfioi tilat ja tarvikkeet nopeasti

Cleamix on suomalainen desinfiointitekniikan innovaatio. Menetelmä kykenee eliminoimaan virukset, bakteerit ja toksiinit kaikenlaisista tiloista, ajoneuvoista ja tarvikkeista. Cleamix-laite tekee desinfioinnin automaattisesti ja kertoo käyttäjälleen, milloin tila tai varusteet ovat puhtaita.


Automaattilaitteisto on helppo ja turvallinen käyttää


Desifiointi perustuu vetyperoksidin höyrystymiseen. Cleamix-laite mittaa automaattisesti tilaan levitettävän vetyperoksidin PPM tasoa (Parts Per Million). Kun vaadittu PPM taso on saavutettu, virukset ja bakteerit ovat tuhoutuneet. Laitteessa on katalyyttinen konvertteri, joka tuulettaa ihmiselle myrkyllistä vetyperoksidia. Laite myös ilmoittaa, kun tilaan on turvallista palata. Yksi Cleamix-laite kykenee desinfioimaan 36 m3 tilan. Isojen tilojen desinfiointiin laitteita voidaan ketjuttaa. Laitteet on mahdollista ostaa omaksi, vuorata leasing-sopimuksella tai vuokrata aina tarpeen mukaan.

Huoneen desinfiointi
Desinfiointi voidaan suorittaa nopeasti esim. henkilöstön tauon aikana.

Desinfiointikaappi
Desinfiointikaappi mahdollistaa pelkkien vaatteiden ja tarvikkeiden desinfioinnin.Esimerkkejä erilaisten tilojen desinfioinnista.

Sairaalahuone

- Tilavuus: 35 m3
- Vaadittu ppm taso: 500
- Desinfiointiaika: vain 40 min


Laboratorio
- Tilavuus: 150 m3
- Vaadittu ppm taso: 280
- Desinfiointiaika: 4 h